Ο. Λαφαζάνη- Ν. Οικονόμου: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά την Σ. Τσιμτσιλή!

Το λατρεμένο τους κοριτσάκι βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής, η γλυκειά παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη και ο σύζυγός της Νίκος Οικονόμου. Νονά της μικρής νεοφώτιστης ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και το όνομα αυτής, Μαρία, Αλεξάνδρα!

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Εκάλη. Το βράδυ, οι ευτυχισμένοι γονείς δέχτηκαν ακόμα περισσότερους καλεσμένους σε ένα πάρτυ προς τιμήν της νεοφώτιστης Μαρίας Αλεξάνδρας!

Εκτός από την νονά Σταματίνα και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, στη βάφτιση βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Χρήστος Χολίδης με την αδελφή του, η έγκυος Μαριέττα Χρουσαλά με το σύζυγό της Λ. Πατίτσα, η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Οι κουμπάρες, Όλγα και Σταματίνα είναι καλές φίλες και όπως δήλωσε πρόσφατα η Σταματίνα, επιλέγει να περάσει αρκετές ώρες με τη μικρή, έτσι ώστε αυτή να νιώθει οικεία μαζί της.

Η Όλγα έχει πει για την επιλογή της νονάς της κόρης της στο πρόσωπο της Σταματίνας: “Η Σταματίνα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Μάλιστα όταν έσπασαν τα νερά, τρώγαμε σε εστιατόριο με τους συζύγους μας. Οπότε το θεωρήσαμε σημαδιακό. Αγαπάει πολύ την μικρή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να γίνει η πνευματική της μαμά.”

Και η Σταματίνα όμως είναι εξίσου ενθουσιασμένη με το γεγονός: “Νομίζω ότι η μικρή με επέλεξε. Ήταν καρμικό όλο αυτό που συνέβη. Έχουμε αναπτύξει μια τρυφερή σχέση και μάλιστα θεωρώ ότι έχει πάρει τον δυναμισμό μου.”

Δες φωτογραφίες

Το TLIFE, εύχεται σε γονείς και νονά, να τους ζήσει!

Read More

And More