Η απογοήτευση της Ε. Ελευθερίου για τον τελικό της Eurovision!

Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες από το Μπακού η Ελευθερία Ελευθερίου και η ελληνική αποστολή μετά τον τελικό της Eurovision. Μπορεί η εκπρόσωπος της Ελλάδας να βρέθηκε στην 17η θέση συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς με δυο 12άρια από Κύπρο και Αλβανία, η Ελευθερία έκανε όμως μια αξιόλογη προσπάθεια.
Η νεαρή τραγουδίστρια επιστρέφοντας από το διαγωνισμό μίλησε για τα αποτελέσματα του τελικού, αποκαλύπτοντας πως ήταν ένας διαγωνισμός, όπου όλα είναι πιθανά, ενώ δεν έκρυψε και την απογοήτευσή της για τη θέση που πήρε.
“Είμαι μια χαρά… Πήγα και ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα πάντα. Αν έλεγα ότι δεν απογοητεύτηκα, θα ήταν ψέμα”, δήλωσε στην κάμερα του STAR.
Ντυμένη στα λευκά και με την γαλανόλευκη στην πλάτη, η τραγουδίστρια του “Aphrodisiac” εξομολογήθηκε: “Είναι διαγωνισμός. Σε έναν διαγωνισμό ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι τα αποτελέσματα… Εγώ πήγα και ήξερα ότι είναι ένας διαγωνισμός και η Ελλάδα είναι σε μια δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή”.

Για τη νίκη της Σουηδίας δήλωσε: “Από την αρχή είχα πει ότι η Σουηδέζα ήταν φαβορί. Άξιζε να κερδίσει! Μάλιστα, στο green room πριν τα αποτελέσματα, πήγα και της είπα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί γιατί μετά θα είσαι η νικήτρια”.
Όσον αφορά στα όσα ακούστηκαν για την κόντρα της με την Ήβη Αδάμου απάντησε λακωνικά, λέγοντας: “Εγώ δεν έχω κόντρα με κανέναν και δεν ξέρω γιατί τα λένε αυτά”.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού, η Ελευθερία ευχαρίστησε μέσα από το προφίλ της στο Facebook τους φίλους και τους θαυμαστές της.

“Τι ταξίδι κι αυτό με το “Aphrodisiac”! Πραγματικά διασκέδασα το κάθε λεπτό του. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δώσατε όλους αυτούς τους μήνες. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά για τα μαγικά τρία λεπτά που περάσαμε πάνω στη σκηνή του Μπακού. Και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το ταξίδι είναι αυτό που μετρά”, έγραφε το μήνυμά της στο προφίλ της.

Read More

And More