Rihanna: Νέα σέξι φωτογράφηση που κόβει την ανάσα!

Πιο σέξυ και αποκαλυπτική από ποτέ φωτογραφήθηκε η Rihanna για γνωστό αντρικό περιοδικό. Η νεαρή ερμηνεύτρια από τα Barbados για μια ακόμη φορά τα πέταξε όλα και πόζαρε προκλητικά στο φακό. Η Rihanna έκανε μια “καυτή” φωτογράφηση για του “Esquire” και μίλησε για όλους και για όλα.
Στη συνέντευξή της η RiRi αναφέρθηκε στη φιλία της με την Cheryl Cole αποκαλύπτοντας πως την θεωρεί πολύ “hot”… “H Cheryl είναι πολύ hot. Τρελαίνομαι να βλέπω τη δουλειά της! Είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη!”, είπε.
Όσο για τα πολύ σέξυ στιγμιότυπα που βγάζει η ίδια στη φόρα από την καθημερινή της ζωή, δήλωσε: “αυτό μ΄αρέσει να κάνω. Ζω τη ζωή μου και τη δείχνω!”

Για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε και το τραγούδι που ηχογράφησε με τον πρώην της Chris Brown, είπε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το θεώρησε τόσο κακό. Για μένα, ήταν απλά μουσική!”
Τέλος, αποκάλυψε πως μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θέλει να βρει ένα μόνιμο σύντροφο: “Ελπίζω να έχω βρει έναν άνδρα μέχρι τότε! Όσο για την καριέρα μου και το αν θα συνεχιστεί, μόνο ο θεός ξέρει! Απλά ακολουθώ το πεπρωμένο μου. Δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Απλά εξελίσσεται”.

Read More

And More