Ο Κ. Κρομμύδας σε ρόλο… συγγραφέα! Διάσημες παρουσίες στην παρουσίαση του βιβλίου του

Από την υποκριτική… στη συγγραφή! Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα και το συγγραφικό του ντεμπούτο με ένα βιβλίο-έκπληξη που μιλά για τη σχέση μπαμπά-κόρης. Ο γνωστός πρωταγωνιστής έπιασε την συγγραφική του πένα, άντλησε τις απαραίτητες γνώσεις από την προσωπική του εμπειρία ως μπαμπάς και κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Μπαμπά, μεγάλωσέ με”
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Αθηνά με κεντρικούς ομιλητές την Εύη Φραγκάκη και τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ακόμη, το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Ζέτα Δούκα, η Μάγδα Τσέγκου, η Ευγενία Παναγοπούλου και πολλοί άλλοι. Ενώ, στο πλευρό του Κώστα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η κομψή σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη.

Το “Μπαμπά, μεγάλωσέ με” είναι ένα βιβλίο που θα απευθύνεται σε όλους τους άντρες που είναι, πρόκειται ή σκέφτονται να γίνουν μπαμπάδες, αποτελώντας μια κατάθεση εμπειρίας μέσα από τα μάτια του Κώστα.
Το βιβλίο πραγματεύεται το τι σημαίνει “μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί”, ενώ παράλληλα τονίζεται πόσο καλύτεροι άνθρωποι μπορούμε να γίνουμε καθώς μεγαλώνουμε το παιδί μας.
Αν και απευθύνεται στους μπαμπάδες, η ανάγνωσή του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και για τις συντρόφους τους για να μπορέσουν να “κρυφοκοιτάξουν” στην ψυχολογία ενός πατέρα και να τον βοηθήσουν στη συνέχεια να συμμετάσχει ενεργά στην ανατροφή του παιδιού τους.
Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου:


Read More

And More