Μ. Πιερίδη: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της στην Τατιάνα!

Για το χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε για πρώτη φορά η Μαριάντα Πιερίδη στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου. Μετά από 8 χρόνια σχέσης και κοινά σχέδια για γάμο και την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα παιδί, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η γνωστή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στην εκπομπή, φορώντας ένα μπλε φόρεμα της σχεδιάστριας Ourania Kay και εντυπωσιάσε το κοινό. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε κρυφές πτυχές της ζωής της.

“Μετά από κάποια χρόνια μια σχέση πρέπει να εξελιχθεί και να πάει παρακάτω. Δεν έγινε κάτι πολύ έντονο και κακό για να έρθει το τέλος, αλλά η φθορά οδήγησε στο χωρισμό. Μετά από 8 χρόνια σχέσης ήρθε η φθορά… Το ότι ήμασταν μαζί και στη δουλεία ήταν ακόμη χειρότερο”, είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν θα χώριζε στην περίπτωση που θα είχε ένα παιδί, δήλωσε: “Αν υπήρχε παιδί θα ήταν διαφορετικά. Ένα παιδί περνά τη σχέση σε άλλο επίπεδο. Σε εκείνη την περίπτωση ίσως να μην σκεφτόμουν καν να χωρίσω.”
Μιλώντας για τη ζωή της από εδώ και πέρα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως νιώθει λίγο άβολα όταν βγαίνει μόνη της το βράδυ. Ενώ, στο ενδεχόμενο να κάνει νέα σχέση, απάντησε: “Δεν ψάχνομαι για να κάνω μια σχέση. Αλλά μου αρέσει αυτή η περίοδος που βγαίνω με τις φίλες μου και θα πάμε μαζί διακοπές”.

Δες το video του Zappit:

Read More

And More