Αυτή είναι η αγαπημένη του Orlando Bloom!

Ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr τα κατάφεραν παρα πολύ καλά στο να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα όμως πλησιάζουν οι μέρες που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά που νιώθουν.

Η Miranda παραδέχεται ότι σχεδιάζουν έναν απλό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο.”Προς το παρόν απολαμβάνουμε το γεγονός ότι είμαστε αρραβωνιασμένοι και οι δύο είμαστε χαμηλών τόνων οπότε ο γάμος μας θα είναι απλός γιατί θέλουμε να είναι οικείος και προσωπικός”, δήλωσε το μοντέλο των εσωρούχων της Victoria Secret.

O γοητευτικός ηθοποιός και το μοντέλο είναι μαζί τρία χρόνια. Όταν της έκανε πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε ότι έμεινε έκπληκτη! ”Είμαστε αρκετό καιρό μαζί είχαμε κάνει μια συζήτηση για το θέμα του γάμου αλλά πρόλαυτα όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ ήταν έκπληξη για μένα”, εγηγεί η μέλλουσα κυρία Bloom.

To ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 και παρόλο που μεσολάβησε ένας μικρός χωρισμός το 2008 το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα ο ηθοποιός αποφάσισε να γνωρίσει και τους γονείς της Miranda που ζουν μόνιμα στην Αυστραλία δίνοντας έτσι επισημότητα στην σχέση τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο είχε κάνει στο παρελθόν δυο προτάσεις γάμου στο μοντέλο τις οποίες αρνήθηκε επειδή δεν ένιωθε έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα.

Read More

And More