Κορινθίου – Αϊβάζης: Γάμος με παρανυφάκι την κόρη τους!

Ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη, είναι γεγονός! Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ οι πρόβες για το νυφικό έχουν ήδη ξεκινήσει. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε εκκλησία της Αναβύσσου. Όσο για το παρανυφάκι… θα είναι η μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη. Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν ο γάμος του θα γίνει σε κλειστό κύκλο, αφού οι φίλοι και οι συνάδελφοι τους είναι πολλοί!

Ανάμεσα στις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ζουν η Μαρία και ο Γιάννης, τους απασχολούν και επαγγελματικά ζητήματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σίγουρο ότι το ζευγάρι θα κρατούσε δύο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία που θα γινόταν για την ιστορία της 17 Νοέμβρη. Όλα φαίνονταν πως ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά η συνεργασία ναύαγησε . Η Μαρία Κορινθίου εξηγεί στο TL!fe τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν εκείνη και ο σύντροφός της να μην συμμετάσχουν τελικά στην ταινία.

“Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή για διάφορους λόγους. Βασικά, δεν υπήρχε οργάνωση. Κάποια άτομα από την παραγωγή ήταν αφερέγγυα. Ούτε το ολοκληρωμένο σενάριο δεν είχαμε στα χέρια μας.Οπότε ο Γιάννης κι εγώ αποφασίσαμε να είμαστε εκτός ταινίας“, αναφέρει η ηθοποιός, και συμπληρώνει ότι τα γυρίσματα της ταινίας αναβάλλονταν από βδομάδα σε βδομάδα.

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Μαρία Κορινθίου αρκέστηκε να πει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η ηθοποιός αυτό το διάστημα, βρίσκεται στο εξοχικό της στην Ανάβυσσο, όπου και θα παραμείνει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, μαζί με την οικογένειά της. Μέσα στα καλοκαιρινά της σχέδια είναι και οι τριήμερες εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της χώρας!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού

Read More

And More