Στα χέρια της Amy Winehouse το σπίτι του Αρχιεπισκόπου Μακάριου!

Αναστάτωση επικρατεί στην glamour γειτονιά του Λονδίνου, μετά την απόφαση της Amy Winehouse να αγοράσει το σπίτι στο οποίο διέμενε τη δεκαετία του ’70 ο Ελληνοκύπριος Αρχιεπίσκοπος Μακάριος.

Το σπίτι που κόστισε 1,5 εκατομμύριο λίρες βρίσκεται σε ένα από τα πιο χλιδάτα προάστια του βόρειου Λονδίνου και οι κάτοικοι της περιοχής, σίγουρα δεν βλέπουν την γνωστή τραγουδίστρια με καλή διάθεση. Όπως δημοσίευσε και το περιοδικό Ciao, στο προάστιο Camden Town ακούγονται πολλές αντιδράσεις, κυρίως εξαιτίας της άστατης ζωής της Winehouse.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Mirror” το “κακό κορίτσι” της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει συνήθειες της καλής λονδρέζικης κοινωνίας.Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από επίμονη αναζήτηση για νέα στέγη κατέληξε σε μια οικία με βαριά ιστορία.

Το σπίτι που αγόρασε έχει συνδεθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και φέρει πίσω του μια μεγάλη ιστορία. Πρόκειται για τη συνοικία που λάτρεψε ο αλησμόνητος Αρχιεπίσκοπος και στην οποία αποθεώθηκε κατά την επίσκεψη του στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων. Ήταν λίγες μέρες μετά το πρωινό της 15ης Ιουλίου 1974 που εκδηλώθηκε πραξικόπημα στην Κύπρο. Ο Μακάριος φυγαδεύτηκε στο Λονδίνο και πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό κατά την άφιξη του στη περιοχή.

Ωστόσο, η άστατη και εθισμένη στα ναρκωτικά Amy Winehouse δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι φοβούνται ότι με τον ερχομό της Amy θα διαταραχθεί η ηρεμία και η ησυχία τους. “Μένουμε σε μια εκπληκτική και κυρίως ήσυχη περιοχή, που θέλουμε να παραμείνει ήσυχη. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση μεταμεσονύκτια πάρτι που το μόνο που θα φέρουν στη γειτονιά μας είναι χρήστες ναρκωτικών και φασαρίες μέχρι τα ξημερώματα”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Ciao από το σπίτι που αγόρασε η Amy Winehouse στο Λονδίνο:

Το σπίτι όπου διέμενε τη δεκαετία του ’70 ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος!

Read More

And More