A. Kutcher – M. Kunis: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Μπαλί!

Αχώριστοι έχουν γίνει πια ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis. Το γνωστό ζευγάρι κάνει τις πρώτες του ρομαντικές διακοπές στο Μπαλί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Αν και οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν πριν λίγους μήνες, η σχέση τους φαίνεται πως έχει γίνει πολύ δυνατή και τα ξένα μέσα μιλούν για ένα μεγάλο έρωτα. Ο Ashton και η Mila δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που περνούν μαζί.

Έτσι, λοιπόν, θέλοντας να κάνουν και ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη ρομαντική τους εξόρμηση ως ζευγάρι στο Μπαλί. Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Denpasar, την ώρα που έφθασαν στον προορισμό τους.
Ο πρώην σύζυγός της Demi κρατούσε τρυφερά από το χέρι την νέα του αγαπημένη και δεν σταμάτησε να την κοιτά και να της μιλά.
Όσο για το πού θα μείνουν; Αυτό μάλλον φαίνεται πως το κανόνισε ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ, που φρόντισε να έχουν τα καλύτερα δωμάτια στο “Amanusa resort” για να περάσουν τις χλιδάτες διακοπές τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More