Brangelina: Θα παντρευτούν τελικά μες στο Σαββατοκύριακο;

“Θα παντρευτεί ο Brad Pitt την Angelina Jolie αυτό το Σαββατοκύριακο;” Αυτός είναι ο τίτλο που διαβάζουμε σε δημοσίευμα της “Daily Mail” που κάνει τις φήμες για τον πολυαναμενόμενο γάμο του ζευγαριού να φουντώνουν.
Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητά; Τον περασμένο Απρίλη τα δημοσιεύματα ήθελαν το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου μέσα στον Αύγουστο. Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν πώς οι Brangelina ήθελαν να γίνει η τελετή την ημέρα της επετείου των γονιών του Brad.
Σε δηλώσεις τους όμως, και οι δυο ηθοποιοί ανέφεραν πως αν και σκέφτονται να παντρευτούν αυτήν την περίοδο το θεωρούν δύσκολο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν και το θέμα του γάμου είχε σταματήσει εκεί, οι προετοιμασίες που ξεκίνησε το ζευγάρι στον γαλλικό του πύργο στάθηκαν οι αφορμή για να φουντώσουν τα σενάρια του γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Brangelina ετοιμάζουν μια ξεχωριστή γιορτή στην έπαυλή τους στη Γαλλία, όπου είναι καλεσμένοι πολλοί επώνυμοι Ανάμεσά τους βρίσκονται οι γονείς του Brad που έχουν φθάσει ήδη στη Γαλλία, ο κοσμηματοπώλης που σχεδίασε το δαχτυλίδι αρραβώνων του ζευγαριού, ενώ πολύ κοντά είναι και ο George Clooney, που κάνει αυτήν την περίοδο διακοπές στην Ιταλία.

Αν και η επίσημη εκδοχή είναι πως η Angelina ετοιμάζει το πάρτυ για τα πεθερικά της, κανείς δεν ξέρει ακόμη αν τελικά όλη αυτή η προετοιμασία γίνεται για το δικό της γάμο.

Read More

And More