Κ. Αρζόγλου στο TLIFE: “Δεν περίμενα τόσο μεγάλη επιτυχία!”

Για τη μεγάλη απήχηση της σειράς του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ”, το ρόλο του και τα μελλοντικά σχέδια του, μίλησε στο TLIFE ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως του χρόνου θα δούμε πολλές ανατροπές και αυτό γιατί υπάρχουν καθημερινά μες στη ζωή. Οι ανατροπές της σειράς είναι αποτέλεσμα μιας “συγγραφικής μαεστρίας” και είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
“Νομίζω ότι στη σειρά δημιουργούνται χαρακτήρες που δεν έχουν ποτέ μια πλευρά. Δεν υπάρχει ο καλός, ο κακός, ο εραστής. Είναι ο εραστής και ο απατεώνας μαζί, ο ηθικός αλλά και αυτός που κρύβει κάτι. Δεν μπορούμε ποτέ να τους δούμε μονοδιάστατα”, λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, ο κ. Αρζόγλου αναφέρει πως δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση. “Δεν περίμενα τόσο μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτό και τώρα έχει μεγαλύτερη αξία για ‘μένα!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δηλώνει πολύ χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου. “Το κοινό έχει ταυτιστεί με “Τα Μυστικά της Εδέμ”. Μισούν και αγαπούν κάποιους χαρακτήρες. Έχουν ταυτιστεί με τους ήρωες και αυτό συμβαίνει γιατί οι ηθοποιοί παίζουν πειστικά τους ρόλους τους”, συμπληρώνει.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρει πως έχει πολλά κοινά με τον ήρωα που υποδύεται. “Και αν δεν είχα κοινά με τον ήρωα που υποδύομαι… απέκτησα!”, σημειώνει με μια δόση χιούμορ.

Για τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία θα ξεκινήσουν από 16 Αυγούστου, ο κ. Αρζόγλου κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα και λέει πως ακόμη και το πιο γυμνασιακό αστείο θα τους κάνει να γελάσουν εξαιτίας του δεσίματος και της χημείας που υπάρχει μεταξύ τους.

Ο ίδιος αναφέρει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια ήταν καλύτερη από τις δυο τελευταίες τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει, γιατί το “Βέρα στο δεξί” και “Τα Μυστικά της Εδέμ” έχουν εξ’ ίσου καλή ποιότητα. Ωστόσο, βρίσκει πιο ενδιαφέρον το ρόλο του “Ηλία” που υποδύεται στη φετινή σειρά.

Τέλος, για τα μελλοντικά του σχέδια ανέφερε πως θα ασχοληθεί με τη δραματική σχολή που έχει δημιουργήσει στην Πετρούπολη. Παράλληλα, θα φύγει για λίγες μέρες στην Κοπεγχάγη. Το σίγουρο, όμως είναι πως μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκουραστεί. “Διακοπές για ‘μένα είναι να σκέφτομαι και να σχεδιάζω. Σχεδιάζω ακόμα και στη θάλασσα”, λέει χαρακτηριστικά.


Σκηνή από τη σειρά!

Read More

And More