Heidi Klum: Ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακά της;

Η Heidi Klum προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό της με τον Seal. Σίγουρα η πρώτη περίοδος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη τόσο για εκείνη όσο και για τον τραγουδιστή. Συνέχισαν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον ενώ ξεκαθάρισαν από την αρχή πως εκτός από τα παιδιά τους, αυτό που τους δένει είναι η πραγματική αγάπη.

Όσες ρομαντικές όμως βιάστηκαν να κάνουν σενάρια επανασύνδεσης μάλλον θα απογοητευτούν καθώς το διάσημο μοντέλο φαίνεται να γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της. Στις πρόσφατες διακοπές τις στη Σαρδηνία μάλλον ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα! Τα ξένα μέσα οργιάζουν ότι η Heidi ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακά της. Τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της κάθε στιγμή τα τελευταία χρόνια, ακόμα και την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Seal.

Η Heidi δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο twitter από την Ιταλία και να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που περνάει. Χαλαρή και ευδιάθετη απόλαυσε την συντροφιά του φημολογούμενου νέου αγαπημένου της.

Δες φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter της:
/

/

/

/

Read More

And More