Δ. Καμπούρη: Διακοπές με φίλους στη Μύκονο!

Στην όμορφη Μύκονο βρίσκεται αυτές της μέρες η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε με τους φίλους της στο νησί των ανέμων και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό. Στην παρέα της βρίσκεται και ο καλός της φίλος Μάνος Μαγιάτης.


H Δέσποινα κάποια στιγμή πρόλαβε και έναν παπαράτσι φωτογράφο στην παραλία και τον φωτογράφισε η ίδια! Το ίδιο είχε κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου στη Σκιάθο.

Τι κι αν ξεκίνησε το φθινόπωρο, οι επώνυμοι δεν λένε να φύγουν από τη Μύκονο, όπου οι παραλίες συνεχίζουν να είναι κατάμεστες από κόσμο. Ο καλός καιρός, άλλωστε, είναι σύμμαχός, όλων όσων συνεχίζουν να κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του νησιού.

Έτσι και η Δέσποινα ταξίδεψε μέχρι το Αιγαιοπελαγίτικο νησί και πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τους φίλους της. Ο Μάνος Μαγιάτης ανέβασε μάλιστα, και μια φωτογραφία στο twitter από το εστιατόριο που έφαγαν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας τις τοπικές λιχουδιές.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει χιούμορ φτιάχνοντας το παρακάτω κουίζ με τη Δέσποινα Καμπούρη: Αποκλειστικό: Ποια φωτογραφίζεται στα βράχια της Μυκόνου;

Read More

And More