Σερβιτόρα…η μάνα του παιδιού του Ronaldo!

Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει μέσω Facebook ότι έγινε πατέρας, αλλά δεν αποκάλυψε ποια είναι η μητέρα γιατί είχε συμφωνήσει μαζί της να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητα της, ώστε να αναλάβει μόνος του, την κηδεμονία του παιδιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού. Είναι μια σερβιτόρα, με την οποία ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα one night stand στο Los Angeles πριν από μερικούς μήνες. Πάρα πολλά ήταν τα δημοσιέυματα όταν έσκασε η είδηση της πατρότητας που έγραφαν ότι ο Ronaldo πλήρωσε παρένθετη μητέρα αλλά τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Επειδή ο άσσος του ποδοσφαίρου ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το στιγμιαίο λάθος, έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια στη σερβιτόρα, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Ronaldo τον τελευταίο καιρό είναι δεσμευμένος με την Irina Shayk, αλλά από ότι φαίνεται η είδηση πως έγινε πατέρας δεν δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους, αφού εκείνη έγραψε στο facebook της: “Το αγόρι μου είναι πλέον πατέρας ενός παιδιού”.

Read More

And More