Ένα αστέρι γεννιέται! H μικρή Harper στα χνάρια των στιλάτων γονιών της!

Άλλη μια στιλάτη εμφάνιση για την μικρή Beckham που μοιάζει να απολαμβάνει ανέμελα τα κοκαλάκια και τα φιογκάκια στο κεφάλι. Είναι η τελευταία τρέλα στο στιλ της μικρής της οικογένειας, που μοιάζει να προσπαθεί να μακρύνει τα μαλλιά της και να μοιάσει λίγο στη μαμά.

Προχθες ο φακός φωτογράφησε τις δύο γυναίκες της οικογένεια σε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη. Η Victoria πολύ πιο άνετη και χαλαρή, αφού η αγχωτική περίοδος της επίδειξης στο Fashion Week της Νέας Υόρκης τελείωσε και η πρώην Spice Girl μπορεί να κάνει ήσυχη τις βόλτες της στα μαγαζιά της πόλης.

Δίπλα της φυσικά η απίθανη Harper που προοιωνίζεται να κλέψει τα σκήπτρα του πιο fashinable celebrity baby. Και πώς να μην το καταφέρει με τέτοιους γονείς;

/

Φυσικά τα μαλλιά είναι το πιο πρόσφατο φετίχ της μικρής Harper, αφού σε κάθε της εμφάνιση έχει και άλλο χτένισμα, πάντα με ασορτί με τα φορεματάκια της κοκκαλάκι στα μαλλιά.

//
Και ενώ Victoria και Harper βρίσκονται για ψώνια, οι άνδρες της οικογένειας παίζουν μπάλα. Ή για την αρκίβεια ο μπαμπάς David παίζει μπάλα και οι γιοι του τον παρακολουθούν από τα θεωρεία των VIP.
/

Κι αν πίστεψες πως οι Beckham κρατούν το στιλ μόνο για την Harper, δες πιο προσεκτικά τον μοδάτο σκελετό στα γυαλιά του Brooklyn (ενός εκ των γιων του David και της Victoria)! Ναι, ναι ο νεαρός Beckham στηρίζει την μαμά και φοράει γυαλιά από την τελευταία Collection της Victoria.

Read More

And More