Α. Ωνάση: Το βιβλίο – φωτιά για τη σκληρή πλευρά της χρυσής κληρονόμου!

Το άγνωστο πρόσωπο της χρυσής κληρονόμου αποκαλύπτει μέσα από το νέο βιβλίο για τη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου και δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Μανθεάκης.
Ο συγγραφέας του βιβλίου “Αθηνά Ωνάση: στο μάτι του κυκλώνα” μιλά για τη σκληρή πλευρά της εγγονής του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, αποκαλύπτοντας πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους συγγενείς της στην Ελλάδα. Στο βιβλίο αναφέρεται μάλιστα στη ρήξη της Αθηνάς με τον πατέρα της, αλλά και στην επιρροή που της ασκεί ο σύζυγός της Αλβάρο.
Μιλώντας στην “Real Life” o κ Μανθεάκης αναφέρει: “Ούτε η φτωχή Όλγα Ωνάση ούτε η αγαπημένη της θεία Καλλιρόη κατάφεραν να ξεφύγουν από το παγωμένο πρόσωπο που έδειξε η Αθηνά” και πρόσθεσε: “Πριν από 14 χρόνια είχα πει δημοσίως ότι η ντροπαλή Αθηνά θα εξέπληττε τον κόσμο με μια σκληρή και αθέατη τότε πλευρά του χαρακτήρα της, μετά τα 18 που θα έπαιρνε τα λεφτά της. Δεν το ευχόμουν, αλλά το έβλεπα. Την περιέγραψα ως “poupier d’ acier” (κούκλα από ατσάλι) και δεν με διέψευσε”.

Ακόμη, ο συγγραφέας χαρακτηρίζει την Αθηνά ως “σκληρό άνθρωπο, ένα στοιχείο που κληρονόμησε από τον παππού της”. Αποκαλύπτοντας πως η χρυσή κληρονόμος αδιαφόρησε πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Όλγα Ωνάση και την βοήθεια που της ζήτησε, ενώ δεν παραβρέθηκε καν στην κηδεία της θείας της Καλιρρόης Πατρονικόλα, μοναδικής συγγενή που είχε εν ζωή από την οικογένεια της μητέρας της Χριστίνας.

Read More

And More