Μ. Χρουσαλά: Εντυπωσιακή φωτογράφιση λίγο πριν γίνει μανούλα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει μπει ήδη στον τελευταίο μήνας της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά την κορούλα της. Η όμορφη μέλλουσα μανούλα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό LIFE&STYLE και αποκάλυψε το πως βιώνει την εγκυμοσύνη της αλλά και το πως αντέδρασε ο σύζυγος της, Λέων Πατίτσας όταν του το είπε…

“Στην αρχή, όταν σου λένε ότι είσαι έγκυος δεν αισθάνεσαι κάτι, δεν το συνειδητοποιείς. Εγώ δεν είχα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης για να το καταλαβαίνω, ούτε πρωινή αδιαθεσία ούτε κάτι άλλο. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, άργησε πολύ να φανεί η κοιλιά μου, φορούσα τα κανονικά μου ρούχα, οπότε δεν είχα μπει στην ψυχολογία της εγκυμονούσας. ‘Οταν όμως το παιδάκι άρχιζει να κλοτσάει, εκεί πια το καταλαβαίνεις. Και όσα περνάει ο καιρός κλοτσάει όλο και πιο πολύ. Πέφτει ξύλο κανονικά. Ειδικά αν φάω κάτι γίνεται μέσα πάρτι.”

Πως αντέδρασε όμως ο Λέων Πατίτσας, στο άκουσμα του χαρμόσυνου νέου; ” Έκανα το τεστ στο μπάνιο και όταν το είδα βγήκα πολύ φουριόζα και δεν πρόλαβα να δω την αντίδραση του, γιατί έτρεξα σφαίρα και τον αγκάλιασα αμέσως, οπότε δεν είχα οπτική επαφή. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν πάρα πολύ χαρούμενος, με πήρε στην αγκαλιά του, με σήκωσε. Ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Βλέπω καμία φορά σε ταινίες που η πρωταγωνίστρια θέλει να πει ότι είναι έγκυος και ετοιμάζει φαγητό, δημιουργεί ατμόσφαιρα και στο τέλος λέε στο σύζυγο ότι το τεστ βγήκε θετικό και γελάω. Δεν προλαβαίνουν να συμβούν αυτά! Το λέω αμέσως! Τον πρώτο καιρό το είπα μόνο στον άνδρα μου, δεν το είπαμε στους γονείς μας. Θέλαμε πρώτα να σιγουρευτούμε ότι όλα πάνε καλά.”

Διάβασε περισσότερα στο LIFE&STYLE που κυκλοφορεί

Read More

And More