Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Έγιναν γονείς! Τι είπε ο γυναικολόγος στο TLIFE

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν από χθες το πρωί ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη, μετά την έλευση της κορούλας τους. Η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι που ζυγίζει 3660γρ.
Όπως αποκάλυψε στο newsit ο Γρηγόρης Μελάς, η Αμέλια έφθασε χθες, νωρίς το πρωί, μαζί με τον σύζυγό της στο μαιευτήριο ΡΕΑ, όπου τους υποδέχθηκε ο άνθρωπος που είναι ο… υπαίτιος της γνωριμίας τους, ο γυναικολόγος μαιευτήρας Κώστας Λατζουράκης, γυναικολόγος της Αμέλιας, αλλά και επιστήθιος φίλος του Κώστα.
Έτσι, στις 11 παρά 20 το πρωί, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι γεμίζοντας τους με χαμόγελα ευτυχία. Το TLIFE επικοινώνησε με τον κ. Λατζουράκη που μας ενημέρωσε για την κατάσταση του μωρού και της μανούλας. “Ήταν ένας άψογος τοκετός και μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 11 παρά χθες το πρωί με φυσιολογικό τοκετό. Ζυγίζει 3660 γρ και είναι ένα όμορφο και υγιές μωρό”

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά.
Λίγες μέρες πριν τον τοκετό, μάλιστα ο ευτυχής πατέρας είχε μιλήσει στο TLIFE αποκαλύπτοντας πως υπήρχε αγωνία από το ζευγάρι για τον ερχομό του μωρού, αλλά δεν είχαν άγχος, καθώς η Αμέλια ακολουθούσε τις συμβουλές του έμπειρου γιατρού της.
Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει

Read More

And More