Ε. Αραβανή: ”Το πρόσωπό μου κάνει πολύ για το L.A”!

Η Ευαγγελία Αραβανή μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τον κόσμο της τηλεόρασης: ”Στην τηλεόραση για να φανείς πρέπει να περιμένεις πότε θα σταματήσει να μιλάει ο άλλος για να χωθείς κι εσύ να πεις αυτό που θέλεις. Εμένα δεν μου αρέσει σε μια εκπομπή να μιλάνε όλοι μαζί. Ακόμη και στον Όμορφο Κόσμο το πρωί καθόμουν ήσυχα ήσυχα στη γωνίτσα μου και περίμενα να μου πουν τι θα κάνω”, δηλώνει.

Η ξανθιά καλλονή πέρασε και φέτος από δοκιμαστικό για το πρωινό του Mega. Τελικά δεν την επέλεξαν ωστόσο αυτό δεν την στενοχώρησε. Θεωρεί πως χωρίς τη τηλεόραση είναι πιο ήρεμη. Στην ερώτηση για το αν θα γύριζε ποτέ ροζ DVD απαντά όχι και για την Τζούλια Αλεξανδράτου λέει: ”Έτυχε να δω λίγο το DVD και δεν άντεξα περισσότερο. Δεν μου άρεσε καθόλου και ειλικρινά στενοχωριέμαι γι’αυτή τη κοπέλα, γιατί θεωρώ ότι έχει μια σπάνια ομορφιά που θα τη βοηθούσε να κάνει πολλά πράγματα, όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό”.

Η Ευαγγελία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τους δικούς της ανθρώπους. ”Όλοι μου λένε ότι θα μπορούσαν να μου δοθούν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στο εξωτερικό και ότι το πρόσωπό μου κάνει πολύ για το Λος Άντζελες. Αλλά και μόνο στη σκέψη ότι θα είμαι μόνη μου για δύο μήνες σε μια ξένη πόλη τρελαίνομαι. Το μεγαλύτερο διάστημα που άντεξα στο εξωτερικό, μακριά από τους δικούς μου και τους φίλους μου, είναι μία εβδομάδα. Και ακόμα και τότε μου ερχόταν να βάλω τα κλάμματα”, υποστηρίζει.

Στην προσωπική της ζωή είναι πολύ καλά αλλά δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση της. Το ενδεχόμενο του γάμου το βλέπει πολύ μακριά ωστόσο παραδέχεται πως θέλει πολύ να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Read More

And More