Συντετριμμένη η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του συζύγου της

Το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της που πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής είπε στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία, η Λίζα Δουκακάρου. Η γνωστή δημοσιογράφος συντετριμμένη βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη…

Η παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου ειδήσεων του Mega και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, οι φίλοι και οι συγγενείς συνόδευσαν τον πολυαγαπημένο τους Στέλιο Εμβαλωμένο, στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσά τους ο Σωτήρης Δανέζης, ο Κώστας Βαξεβάνης, η Δήμητρα Αιγινίτη, η Νατάσα Ράγιου, ο διευθυντής του Mega Χρήστος Παναγιοτόπουλος, η Ειρήνη Νικολοπούλου….

Φυσικά, από το πλευρό της Λίζας δεν θα μπορούσε να λείπει η συνάδελφος και κολλητή της φίλη, Πόπη Τσαπανίδου η οποία ήταν μαζί τους το μοιραίο βράδυ.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος την επί 22χρόνια σύζυγό του. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι συντετριμμένη και ζει το δικό της δράμα τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το τραγικό νέο, έχει τη στήριξη συγγενών, φίλων, συναδέλφων, αλλά και του απλού κόσμου, που έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

Το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί, δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και η παρουσιάστρια έλεγε πάντα πως έχουν ο ένας τον άλλον. Η καλή της φίλη και βουλευτής Άννα Καραμανλή δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE: “Η Λίζα έχασε τον φύλακα άγγελό της”. Λόγια που δείχνουν τον πόνο και την θλίψη που νιώθει η οικογένεια του επιχειρηματία.

Το Δεκέμβριο μάλιστα του 2010, η γνωστή δημοσιογράφος του Mega, είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE: “Είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου. Οι σχέσεις αλλάζουν με τα χρόνια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, τα έχεις βρει σε βασικά πράγματα και ζητούμενα. Μπορεί να διαφωνούμε ή να υπάρξουν στιγμές που ο καθένας θα έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν υπάρχει σχέση που να ζει τη Μελωδία της Ευτυχίας. Η ουσία των σχέσεων βρίσκεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι μια διαφωνία και νομίζω πω εμείς έχουμε καταφέρει -όποτε υπάρχει- να τη διαχειριζόμαστε καλά!”

Read More

And More