Ο Γιάννης Λάτσιος μιλάει για την εργένικη ζωή του!

Ο Γιάννης Λάτσιος ζει πλέον μόνος του. Μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι και ζει σαν ένας κλασικός εργένης. ”Δουλεύω περισσότερο, έχω περισσότερο χρόνο για φίλους και παρέες – κυρίως αντροπαρέες- και από την άλλη υπάρχουν πάντα τα παιδιά, που προσπαθώ να τα βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ. Κατά τα άλλα δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στη ζωή μου. Συνεχίζω να κάνω τα πράγματα που έκανα. Ίσως μόνο δουλεύω περισσότερο”, δηλώνει ο Γιάννης στο DownTown.

Τον Αύγουστο θα ”δραπετεύσει” για 10 μέρες από την Αθήνα και θα πάει μαζί με τα παιδιά του σε ένα φιλικό σπίτι στη Κέρκυρα. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μπορεί να ήταν δύσκολη οικονομικά, ωστόσο αισθάνεται δικαιωμένος από τις επιλογές του, όπως για παράδειγμα να βάλει στην καθημερινή πρωινή ζώνη, το δίδυμο Καραμέρο – Χαριτάτο.

Ποια είναι η γνώμη του όμως για την Ράνια Θρασκιά; ”Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερα καλές συνθήκες και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή. Την υποδέχτηκαν πολύ θερμά οι θεατές. Οι κριτικές από ανθρώπους του χώρου είναι καλοδεχούμενες. Τις εξετάζουμε, τις ακούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν πάντα δίκιο”, δηλώνει.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διάφορες φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια. ”Ήταν ενοχλητικό να βλέπεις κάποιους να επιμένουν σε μια ιστορία με δράκο. Το είπα, το ξαναείπα, το εξήγησα. Δυστυχώς οι εικασίες συνεχίστηκαμ. Κακώς, κατά τη γνώμη μου, δεν φταίω εγώ όμως για το πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι τη δουλειά τους”, τονίζει.

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε και για τη λήξη της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τη Τατιάνα Στεφανίδου. ”Η Τατιάνα ήταν ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης του ΑΝΤ1 για πάρα πολλά χρόνια. Η επικοινωνία του ΑΝΤ1 ήταν ειλικρινής από την αρχή: Έπρεπε να βρεθούν τα χρήματα να υποστηριχτεί το μοντέλο που ακολουθεί ο σταθμός τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, πρέπει να κάνουμε κάποιες επιλογές, όσο επώδυνες κι αν είναι. Επιλογή μας λοιπόν – δεδομένης της δραματικής πτώσης των εσόδων στη τηλεοπτική αγορά – ήταν να αποσύρουμε επενδύσεις από το off prime, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν κατά το δυνατό οι ζημιές. Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως οι αμοιβές που υπήρχαν έως και πριν από δύο χρόνια δεν μπορούν να υποστηριχθούν αυτή τη στιγμή”.

Read More

And More