Α. Λιβιτσάνου: “Με ενόχλησε η αλλαγή θέσης στο Greek Idol”

Η τηλεοπτική κυρία Πελς, Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για πρώτη φορά για την αντικατάστασή της από την Ρούλα Κορομηλά, το Greek Idol και την διακοπή της σειράς “Κος και Κα Πελς” όπου πρωταγωνιστούσε!

Σχετικά με την διακοπή της σειράς, η Άντα θεωρεί ότι η σειρά αδικήθηκε, αφού δεν έπρεπε να προβάλλεται στις 9 το βράδυ, αλλά αργότερα. Επίσης, επισήμανε ότι το concept πήγε πολύ καλά στο εξωτερικό και ότι ακόμη το βρίσκει πολύ ωραίο σαν ιδέα.

Αναφορικά με το Greek Idol και την ξαφνική αλλαγή ρόλου που της ανακοινώθηκε, η Άντα Λιβιτσάνου δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ : “Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενόχλησε ή ότι ήταν κάτι ευχάριστο, αλλά παρέμεινα τελικά στο show, γιατί θεώρησα ότι το όφειλα στο ίδιο το project αφενός και αφετέρου στη δουλειά που είχα ήδη κάνει”.

Πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η σχέση της με τη δημοφιλή παρουσιάστρια ήταν “μια χαρά”. “Κρατάω τα πάντα από εκείνη, άλλωστε η κάθε στιγμή, η κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More