Μεταμφιεσμένη και αποφασισμένη να σκοτώσει – 10 φορές πυροβόλησε μέσα στα δικαστήρια

Με μια περούκα αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της και ήρεμη μπήκε στο κτίριο εννιά των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Κανείς δεν την σταμάτησε. Άλλωστε κανείς δεν πρόσεξε μια ξανθιά γυναίκα ανάμεσα σε δεκάδες ακόμη ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο.

Η γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσε κάποιο πανί μέσα στο οποίο είχε τυλίξει το όπλο. Ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου είναι τα γραφεία των ανακριτών και περίμενε.

src=http://images.watchit.gr/?h=353&w=600&src=https://www.newsit.gr/files/Image/2012/10/15/zefyri/1847418.jpg

Λίγα λεπτά μετά τις εννιά οδηγήθηκαν στο κτίριο για να παρουσιαστούν στην ανακρίτρια οι δυο κατηγορούμενη για τη δολοφονία του γιου της.

Οι δυο κατηγορούμενοι έφτασαν συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, φορώντας χειροπέδες. Πριν κανείς καταλάβει τι συνέβαινε η γυναίκα προχώρησε έφτασε μπροστά στους δυο κατηγορούμενους, έβγαλε με μια απότομη κίνηση το όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί έπεσαν.

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι περισσότερες σφαίρες έπληξαν τον 33χρονο, τον μεγαλύτερο από τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου της 37χρονης γυναίκας.

Μια ακόμη τραυμάτισε στο πόδι τον 25χρονο αδελφό του.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More