Η Αdele έγινε μαμά ενός υγιέστατου αγοριού!

Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησε την Παρασκευή το βράδυ, μια από τις πιο όμορφες φωνές, η Adele! Τόσο η διάσημη τραγουδίστρια όσο και ο σύντροφός της είναι τρισευτυχισμένοι με την έλευση του γιου τους.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ζεύγους πάντως δεν θέλησε προς το παρόν να κάνει καμία δήλωση για τη γέννηση.

Η Adele και ο αγαπημένος της Simon γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της πολυβραβευμένης ερμηνεύτριας, ήταν ο άνθρωπος στον οποίο στηρίχτηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγεία που είχε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ήταν τότε που χρειάστηκε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική εγχείρηση στις φωνητικές χορδές.

Φαίνεται πως τα πράγματα πήγαν καλά, η Adele και ο Simon ήρθαν κοντά, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο αγοράκι τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει δύο λόγους να είναι πανευτυχής. Σύντομα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο η πολυαναμενόμενη επιστροφή του James Bond, την οποία ντύνει με το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Το τραγούδι ονομάζεται Skyfall, όπως και η νέα ταινία με τον Daniel Craig και κάνει κυριολεκτικά θραύση. Μόνο στο youtube έχει ξεπεράσει τα 30 εκατομύρια χτυπήματα σε διάστημα 2 εβδομάδων.

Read More

And More