Δημητροπούλου – Μαραβέγιας: Είναι ερωτευμένοι;

Όσο πάνε και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή, Κωστή Μαραβέγια και την ηθοποιό, Ευγενία Δημητροπούλου να είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα της εφημερίδας, “Πρώτο Θέμα”, οι δυό τους κυκλοφορούν μαζί και φωτογραφίζονται δημόσια με χαμόγελα αμηχανίας, καθώς δεν ανήκουν στους ανθρώπους που θα έβγαζαν την ερωτική τους ζωή σε δημόσια θέα.

Πολλοί από τους ανθρώπους του κύκλου τους, ομολογούν ” τους έχουμε δει μαζί, μάλλον είναι ζευγάρι, δεν τους έχουμε ρωτήσει κιόλας, άλλα έτσι δείχνει”.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε σ΄ένα live μετά από την επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού στα παρασκήνια. Ένας καφές και πολλά “μαραβέγειας” έμπνευσης… τσιτάτα, όπως το “Οι σχέσεις μου πάντα ήταν σαν τις ρωσικές κούκλες, τις ματριόσκες. Η προσωπική σχέση είναι μια μικρή – μικρή κούκλα μέσα σε μεγαλύτερες. Και ηπιο μεγάλη – που τις περικλείει όλες – είναι η μουσική” ήταν αρκετά για να ενδώσει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο που πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν την παράσταση, “Οιδίπους Τύραννος”

Read More

And More