Τι σχέση έχει ο Brad Pitt με το baseball!

Φανερά ανανεωμένος και ξεκούραστος επιστρέφει στον κινηματογράφο ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Brad Pitt. Σε ρόλο μάνατζερ θρυλικής ομάδας baseball θα τον δούμε στην ταινία “Moneyball”, που θα πρωταγωνιστήσει.

Ο σταρ του Χόλυγουντ, αφού ξύρισε τα γένια του και φόρεσε το καπελάκι του baseball ξεκίνησε τα γυρίσματα για την νέα του ταινία στο Long Island της Καλιφόρνιας. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινιάς μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Robin Wright.

Στην ταινία θα υποδυθεί τον Billy Beane, τον μάνατζερ της θρυλικής ομάδας baseball Oakland A’s, που τους οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 2002 στο “Major League Baseball American League West Division”. Η συγκεκριμένη ταινία βασίζεται στο διάσημο best seller του Michael Lewis.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Ακόμη, μπορεί ο ίδιος να ετοιμάζει τώρα τη νέα του ταινία, αλλά η αγαπημένη του Angelina Jolie είχε τη Δευτέρα την πρεμιέρα της ταινίας Salt, στην οποία βρέθηκε μαζί με τον Brad Pitt. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και πόζαρε χαρούμενα στο φωτογραφικό φακό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το λαμπερό ζευγάρι που είχε κάνει αγωγή στην εφημερίδα “News of the world” για τις ψευδείς φήμες περί χωρισμού τους που είχαν διαδοθεί, τελικά δικαιώθηκε. Η εφημερίδα αναγκάστηκε να πληρώσει
άγνωστο ποσό και να έρθει σε συμβιβασμό με το ζευγάρι για τις φήμες που διέσπειρε και έκαναν το γύρω του κόσμου.

Read More

And More