Ε. Αραβανή: Ξαφνική αποχώρηση από το “Μες στην καλή χαρά”!

Ξαφνικά αποχώρησε από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”, η Ευαγγελία Αραβανή. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν βρέθηκε σήμερα στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, με την οικοδέσποινα της εκπομπής να εξηγεί πως από σήμερα η Ευαγγελία δεν θα είναι στην ομάδα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, το κανάλι αποφάσισε πως η εκπομπή πρέπει να επιστρέψει στο παλιό format της δηλαδή στα πέντε άτομα γιατί τα έξι προκαλούν…χάος. Αν και οι συμμετέχοντες στην εκπομπή ήταν αρχικά πέντε: Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, Ευαγγελία Αραβανή, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Παύλος Σταματόπουλος, στον καναπέ έκατσε και ένα νέο μέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έτσι, το κανάλι απόφάσισε να δώσει την θέση της όμορφης Ευαγγελίας Αραβανή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία παρακολουθούσαμε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Η Ναταλία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το πρωί την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε μάθει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όπως έχετε ακούσει από χθες η Ευαγγελία δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και ξέρουμε πως μας βλέπει και θέλει να είμαστε μέσα στην καλή χαρά”

Read More

And More