O νέος έρωτας της Δέσποινας Ολυμπίου!

Ο Πάνος Δούκας είναι ο γοητευτικός άντρας που έχει κάνει την τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου να χαμογελά ξανά. Η τραγουδίστρια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του καλού της, ο οποίος είναι 37 ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, σύμφωνα με τη εφημερία Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα.

Όπως σχολιάζουν άτομα από το περιβάλλον της Δέσποινας Ολυμπίου, ο Πάνος έχει όλα όσα έψαχνε να βρει η Δέσποινα. «Είναι gentleman, την προσέχει, έχει χιούμορ και είναι δημιουργικός» αποκάλυψε στην εφημερίδα Real φίλος της τραγουδίστριας. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

O Πάνος είναι συνέχεια δίπλα της κα περνούν καθημερινά πολλές ώρες μαζί, ενώ η αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι βόλτες στην θάλασσα και τα ρομαντικά δείπνα σε γνωστά στέκια της Αθήνας και των νοτίων προαστίων. Ο Πάνος βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί όπου τραγουδά η Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη του αφιερώνει ερωτικά τραγούδια, δείχνοντας τα συναισθήματά της για εκείνον.

Το TLIFE είχε γράψει πως η Δέσποινα είναι και πάλι ερωτευμένη από την ημέρα των γενεθλίων της, που του αφιέρωσε τραγούδι, καθώς έκανε ένα πάρτυ για τους καλούς της φίλους.

Read More

And More