Α. Βίσση: Οι πρώτες εικόνες από τη θεαματική πρεμιέρα του “LAV”, πριν το ατύχημα!

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη θριαμβευτική πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Κέντρο Αθηνών, λίγο πριν το ατύχημα στη σκηνή που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η γνωστή ερμηνεύτρια το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε ένα ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα μαζί με την Demy, τους “My excuse” και τον Νίκο Ζωιδάκη, που δυστυχώς όμως δεν είχε την κατάληξη που θα επιθυμούσε.

Η επίσημη ενημέρωση από το Κέντρο Αθηνών για την κατάσταση της Άννας Βίσση!

Σοκ στην πρεμιέρα της Άν. Βίσση: Έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Σε ένα κατάμεστο μαγαζί, με 2000 άτομα ακούστηκαν όλες οι μεγάλες επιτυχίες για την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα. Η Άννα Βίσση λαμπερή και με ηλεκτρισμένη διάθεση εντυπωσίασε ακόμα φορά με τη φωνή, τα σκηνικά, τις χορογραφίες και το πρόγραμμα που μόνο εκείνη ξέρει να παρουσιάζει.

Στο πλευρό της ήταν η νεαρή DEMY , το ποπ κορίτσι που σάρωσε φέτος τα βραβεία στα MAD Video Music Awards στις πιο LAV-ly εμφανίσεις, με τους θεσσαλονικιούς MY EXCUSE, τη δυνατή μπάντα με την επιτυχία “Is it over now”, που rock-άραν με τον κόσμο όρθιο και τον μοναδικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη σε μια εμφάνιση γεμάτη με παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα μέχρι και κέλτικα σόλα.

Την εξαίρετη καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία του προγράμματος υπέγραψε η Μυρτώ Κοντοβά, ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Μανώλης Παντελιδάκης.
Ωστόσο, το ατύχημα της Άννας στην έναρξη του τρίτου προγράμματος της στη σκηνή ήταν αυτό που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η γνωστή τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το “Everything I am” έπεσε στο κενό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία”.
Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερα και θα επιστρέψει στη σκηνή για το LAV @ Κέντρο Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου.
Δες φωτογραφίες απο τη θριαμβευτική πρεμιέρα:

Read More

And More