Μαριέττα και Λεό στη Μύκονο με τις πεθερές!

Δυναμικό come back στην κοσμική ζωή κάνει η οικογένεια Πατίτσα μετά τη θύελλα αντιδράσεων από το πάρτυ στο θωρηκτό “Αβέρωφ”. Η Μαριέττα και ο Λεό βρέθηκαν στη Μύκονο μαζί με τις πεθερές τους Μαριγώ Λεμού και Αγλαΐα Χρουσαλά.

Το “νησί των ανέμων” επέλεξε το πολυσυζητημένο ζευγάρι για να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μετά τις αντιδράσεις που είχε δημιουργήσει το πάρτυ που είχαν κάνει στο ιστορικό κατάστρωμα του θωρηκτού “Αβέρωφ”. Οι νεόνυμφοι δεν πήγαν μόνοι στην κοσμική Μύκονο, αλλά βρέθηκαν εκεί παρέα με την Μαριγώ Λεμού και την Αγλαΐα Χρουσαλά. Ακόμη, μαζί τους ήταν ο αδελφός της Μαριέττας, Θανάσης και ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και παρόλο που ενέδωσε στις “σειρήνες” της Μυκόνου, σχεδίασε προσεκτικά κάθε του κίνηση για να μην προκαλέσει. Απέφυγαν όλες τις κοσμικές παραλίες του νησιού και δεν επισκέφτηκαν ούτε την παραλία της Ψαρρούς. Μάλιστα, στην παραλία πήγαν με αυτοκίνητο και όχι με το σκάφος τους.

Ωστόσο, το βράδυ δεν μπορούσαν να μην κάνουν μια βόλτα στα Ματογιάννια και να μην περάσουν από το ιστορικό μπαρ “Άστρα”, που είναι το σημείο συνάντησης όλων των κοσμικών. Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στο sportive πρόγραμμα του Λέοντα. Ο νεαρός εφοπλιστής, που είναι θαυμαστής των σπορ, πέρασε αρκετές ώρες κάνοντας σερφ, ενώ η αγαπημένη του, τον καμάρωνε από την παραλία.


Η Μαριέττα Χρουσαλά με ένα girly μωβ μαγιό με δαντέλα!


Η Μαριγώ Λεμού με την Αγλαΐα Χρουσαλά!

Read More

And More