Σ. Διονυσίου, Γρ. Μπιθικώτσης, Δ. Κόκοτας! Τραγούδησαν ξανά μαζί αξέχαστες επιτυχίες των γονιών τους. Φωτογραφίες

Έχουν βαλθεί να κάνουν μια παγκόσμια περιοδεία και να διαδώσουν παντού τον μύθο. Ποιο μύθο; Μα φυσικά αυτόν των υπέρλαμπρων γονιών τους. Γιατί είναι όνομα βαρύ σαν ιστορία (που λέει και εις εξ’ αυτών) να λέγεσαι Μπιθικώτσης, Κόκοτας, Διονυσίου και Βαρθακούρης! Οι τέσσερις γιοί των μεγάλων αυτών λαϊκών ερμηνευτών, ένωσαν πριν από λίγο καιρό τις δυνάμεις τους σε ένα αφιέρωμα με πολύ μουσική ιστορία.

Οι τρεις από τους τέσσερις ερμηνευτές (ο Χάρης δυσυτχώς ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσε να τους συντροφεύσει), βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο μουσικό εστιατόριο Locanda, στο Μαρούσι, για μια βραδιά αφιερωμένη σε θρύλους. Το TLIFE ήταν εκεί και έχει το φωτογραφικό υλικό…

Λίγα λόγια για το “a Tribute to The Legends Tour”
Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μιλήσει στο TLIFE και την Άρτεμι Θύμιου για το εγχείρημα: “Η ιδέα γεννήθηκε αρχές Αυγούστου όταν βρεθήκαμε με το Γρηγόρη (Μπιθικώτση) να πιούμε ένα καφέ”

/

“Πάνω στη στην κουβέντα μας αναφερθήκαμε στο τι ωραία που θα ήταν η αποδοχή που τυγχάνουν τα ονόματα μας στους Έλληνες του εξωτερικού να συμβάδιζε και με την ανύπαρκτη εγχώρια.Κι εκείνη τη στιγμή είπαμε και δεν πάμε να τραγουδήσουμε έξω λοιπόν; Μετά επεκτείναμε την ιδέα με το να γίνουμε τετράδα και μάλιστα, αρχικά, σκοπός μας ήταν να γίνει όλο αυτό αθόρυβα και διακριτικά”!

/

Read More

And More