Έλληνες και Γερμανοί καλλιτέχνες ενώνονται για Παιδικά Χωριά SOS!

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, δεν άφησαν και δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους Έλληνες της διασποράς και όχι μόνο!

Ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων αλλά και μειοψηφιών της κοινωνίας, για πρώτη φορά Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με Γερμανούς συναδέρφους τους ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα.

Οδηγός στο ταξίδι αυτό θα είναι ο μεγάλος Έλληνας Δημιουργός και σεμνός Άνθρωπος, ο Μίμης Πλέσσας, που μαζί με καταξιωμένους μουσικούς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά σε γερμανική σκηνή, αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες μιας ολόκληρης ζωής. Υποστηρικτής όλου αυτού του γεγονότος είναι ο Ελληνισμός της Γερμανίας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο μεγάλος καλλιτέχνης της όπερας και ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης, ο Gunter Emmerlich.

Μεταξύ των άξιων συντελεστών της βραδιάς είναι η Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, και διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης, στις 21 Νοεμβρίου 2012, είναι η δραστήρια Ελληνική Κοινότητα Φραγκφούρτης/Μ. Έσσης Α.Σ. και μεταξύ των χορηγών το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας.

Στις 21 Νοεμβρίου 2012 ραντεβού ανθρωπιάς για ένα μουσικό ταξίδι αλληλεγγύης, αγάπης και αντίστασης των λαών.

Read More

And More