Χ. Παπακαλιάτης: “Είμαι ευτυχισμένος που η Μαρίνα μπήκε στη ζωή μου!”

Μπορεί οι δυο τους να έχουν γίνει αχώριστοι τον τελευταίο καιρό και τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να είναι ζευγάρι, οι δυο τους όμως κρατούν χαμηλό προφίλ και απαντούν πάντα αινιγματικά, αποφεύγοντας να μιλήσουν για αυτό. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Μαρίνα Καλογήρου που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία “Αν”.
Την περασμένη Τρίτη, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας τους είδαμε σε πολύ τρυφερές στιγμές, παρόλο που κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο. Η γνωστή ηθοποιός αρκέστηκε να πει μπροστά στις κάμερες πως αγαπά τον Χριστόφορο και χαίρεται για τη συνεργασία τους, χωρίς να ξεκαθαρίσει τη φύση της σχέσης τους.
Με τη σειρά του ο γνωστός πρωταγωνιστής μιλώντας στην “Real Life” δήλωσε για την Μαρίνα: “Είναι φοβερή η χημεία που έχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έχει βρεθεί η Μαρίνα στη δουλειά και τη ζωή μου”.

Ακόμη, αναφερόμενος στη νέα ταινία που σκηνοθέτησε σημείωσε: “Στις πρεμιέρες συνήθως είμαστε λίγο “χαρούμενοι” από το άγχος και το στρες, αλλά αυτή η πρεμιέρα κύλησε πολύ όμορφα. Ένιωσα χαρά και συγκίνηση, όχι μόνο γιατί ήρθαν, αλλά και επειδή τους άρεσε η ταινία”.

Read More

And More