Ο Νίκος Αλιάγας έγινε μπαμπάς! Τι λέει ο γαλλικός Τύπος;

O Νίκος Αλιάγας και η σύντροφός του Τίνα Γρηγορίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί! Ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο έφερε μεγάλη χαρά στον γνωστό παρουσιαστή.
Η μικρή ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με το PurePeople ενώ το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει τι όνομα θα της δώσει! Θα την βαφτίσουν Αγαθή.

Φυσικά, τα γαλλικά μέσα ασχολήθηκαν με την χαρμόσυνη είδηση για τον Έλληνα παρουσιαστή του TF1 που ζει και εργάζεται χρόνια στη Γαλλία. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα, που θα εμφανίζεται και στη δεύτερη σεζόν του “The Voice” από το 2013 φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η γέννηση της κόρης του, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, εξελίχθηκε ομαλά και όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό της Τίνας και περίμενε ανυπόμονα την έλευση της μπέμπας.

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως η γέννηση της μικρής δεν ήταν το μόνο ευχάριστο νέο για τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος τέθηκε υποψήφιος για το βραβείο “Ψηφιακή Προσωπικότητα της Χρονιάς” στα Social Media Awards. Φαίνεται πως η μικρή του πριγκίπισσα του έφερε γούρι!
Να τους ζήσει!

Read More

And More