Β. Καρράς – Πάολα – Π. Παντελίδης: Ξεσήκωσαν το κοινό στην πρεμιέρα τους! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Λαμπερή πρεμιέρα έκαναν χθες βράδυ στο Teatro ο Βασίλης Καρράς με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Το νέο ανατρεπτικό και λαϊκό πρόγραμμα ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα με ένα ξεχωριστό opening, στο οποίο βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των καλλιτεχνών. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς με τις αμέτρητες επιτυχίες και την γνήσια λαική φωνή του, υποδέχτηκε την Πάολα, την πιο πολυσυζητημένη λαική τραγουδίστρια της νέας γενιάς, που για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Μαζί τους ο ταλαντούχος Παντελής Παντελίδης που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ενώ, στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Ελισάβετ Σπανού και ο Dj Valentino.

Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε το αδιαχώρητο με το κοινό να αποθεώνει και τους τρεις καλλιτέχνες στη σκηνή και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Χολίδης, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα, η Ιωάννα Λίλη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, η Σάσα Μπάστα, ο ftontman των Stavento, ο Φοίβος, η Ελένη Φιλίνη, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Βασίλης Καρράς

Πάολα

Πάολα, Βασίλης Καρράς

Παντελής Παντελίδης

Ελισάβετ Σπανού

Χρήστος Χολίδης, Γωγώ Αυγερινοπούλου

Φοίβος

Ελένη Φιλίνη

Γιώργος Δασκουλίδης

Valentino, Σάσα Μπάστα

Ήβη Αδάμου, Μιχάλης Κουινέλης

Read More

And More