Κ. Παπουτσάκη: Περιμένει αγόρι!

Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει ήδη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός στα τέλη της ερχόμενης άνοιξης θα φέρεις τον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλάφα. Παρόλο που η ίδια είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι εμφανή και μάλιστα άνθρωποι από το περιβάλλον της αποκαλύπτουν κα το φύλο του παιδιού.

«Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Παναγιώτης πληροφορήθηκαν το χαρμόσυνο γεγονός λίγο μετά τον γάμο τους στη Δονούσα τον περασμένο Αύγουστο κι από εκείνη την στιγμή είναι τρισευτυχισμένη. Ο Παναγιώτης είναι απίστευτα υπερπροστατευτικός απέναντί της, εκπληρώνοντας κάθε της επιθυμία. Όταν έμαθε μάλιστα ότι η αγαπημένη του σύζυγος περιμένει αγόρι, ήταν σαν να πετούσε στα ουράνια κι από τότε δεν την αφήνει λεπτό μόνη της», αποκαλύπτει στο ένθετο Thema people άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.

Και συνεχίζει: «Ο ερχομός αυτού του παιδιού είναι το επιστέγασμα της ευτυχίας τους και του μεγάλου τους έρωτα. Ενός έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας τέσσερις μήνες μετά την γνωριμία τους.»

Ο ερχομός ενός παιδιού ήταν κάτι που πάντα ήθελε η Κατερίνα. Η εγκυμοσύνη της, πέρα από την αυξημένη όρεξη και τις κλασικές λιγούρες, είναι ομαλή κάτι που τη βοηθάει και στις εμφανίσεις της στο θεατρικό σανίδι στο έργο «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος». Σε λίγο καιρό βέβαια, εκ των πραγμάτων, θα πρέπει να αποχωρήσει από την παράσταση για να απολαύσει όσο καλύτερα μπορεί την πιο ευτυχισμένη περίοδο μιας γυναίκας, αυτή της εγκυμοσύνης!

Read More

And More