H K. Clarckson αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο twitter! Δες το εκκεντρικό δαχτυλίδι

Ναι, ναι δεν είναι μόνο στις ταινίες! Συμβαίνει και στην πραγματικότητα… Ο άντρας περνά στο χέρι της αγαπημένης του το πιο φανταχτερό μονόπετρο και ζουν αυτοί καλά και εμείς καλυτερα. Το παραμυθένιο story (με το όχι και τόσο καλόγουστο δαχτυλίδι για να λέμε και την άληθεια) ανήκει στην δημοφιλή τραγουδίστρια Kelly Clarckson. Όπως ανακοίνωσε στο twitter της αρραβωνιάστηκε τον καλό της Brandon Blackstock. Και για να μας πείσει, ανάρτησε και το βαρύτιμο, κίτρινο-καναρινί δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Η Kelly Clarckson το τελευταίο διάστημα είναι τρελά ερωτευμένη. Ένας έρωτας που την βοήθησε να χάσει κιλά, την οδήγησε σε νέο look και πελάγη ευτυχίας. “Θα ήθελα πολύ να πω, πως η μεταμόρφωση αυτή έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει…” εξηγεί στο περιοδικό People. “Έχω ένα αγόρι και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, κανείς δεν θέλει να μην είναι σε φόρμα όταν βγαίνει με κάποιον”! Διάβασε τον περισσότερα για την fitness αλλαγή της εδώ

/
Έτσι στις αρχές τις εβδομάδας η Kelly Clarckson τουίταρε και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως είναι πια αρραβωνιασμένη. “Aρραβωνιάστηκα!!! Θα ήθελα να το γνωρίζετε όλοι! Ήταν η πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής μου χτες βράδι! Είμαι τόσο τυχερή και είμαι με τον καλύτερο άντρα :)” έγραψε.

Αμέσως τα tweets πήραν φωτιά και όλοι ήθελαν αν δουν το αποδεικτικό του αρραβώνα. Το βασικό στοιχείο που κάνει την είδηση.. αληθινή. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ! Και η Kelly δεν τους χάλασε χατήρι. Φωτογράφισε το τεράστιο κίτριο μονόπετρο και το ανέβασε στο twitter.

Πάντα ευτυχισμένου να πούμε εμείς και “περί ορέξεως κολοκυθόπιτα” σε ό, τι αφορά στο… μέγεθος και το χρώμα του δαχτυλιδιού.

Read More

And More