Διαγωνισμός: Δες ποιες τυχερές κέρδισαν τα βραχιόλια Glambition της Ελευθερίας Παπαδάκη!

Αυτές είναι οι κυρίες που κέρδισαν τα 7 ξεχωριστά βραχιόλια της σχεδιάστριας Ελευθερίας Παπαδάκη. Τα ονόματα των νικητριών, είναι όπως τα έχουν στο προφίλ τους στο facebook

1) Mairy Lr
3) Alia Mesleh
4) Olga Petsi
5) Afrodite Kar
6 )Natasa Dimitropoulou
7 )Mairi Avramidi
8) Ina Drabegia

Τα Glambition jewels έχουν ήδη αγαπηθεί και φορεθεί από πολλές εγχώριες celebrities.

Η Miss Glambition μας συστήνεται
Ονομάζομαι Ελευθερία Παπαδάκη και η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Ανέκαθεν μου άρεσε ότι είχε σχέση με την μόδα και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, θέλησα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα δημιουργώντας την δική μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία ονόμασα Glambition.

Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν περιττές πολυτέλειες, θεωρώ πως κάθε νέος πρέπει να τολμά και να ακολουθεί το όνειρο του, ακόμη και εάν αυτό αποτύχει. Θεωρώ πως τα χειροποίητα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα και θέλουν μεγάλη προσοχή για αυτό μέλημα μου είναι όποιος επιλέγει τα Glambition Jewels να είναι ευχαριστημένος.

Για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουμε ετοιμάσει μία limited edition συλλογή σε πολύ προσιτές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/GlambitionJewels .

Οι αγαπημένες μας celebrities που φοράνε τα βραχιολάκια της Ελευθερίας


Σταματίνα Τσιμτσιλή


Αλεξάνδρα Κατσαίτη


Μελίνα Ασλανίδου


Κάλλι Τσιλίδου


Άννα Πρέλεβιτς


Μαίρη Συνατσάκη


Υβόννη Μπόσνιακ


Δωροθέα Μερκούρη

Read More

And More