J. Foster: Συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την ομοφυλοφιλία της! Βίντεο

Το κεντρικό αντικείμενο συζήτησης, έγινε στη χθεσινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες που έγιναν στο Βeverly Hills, ο λόγος της Jodie Foster. H γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά με πολύ συγκινητικά λόγια και πάθος για την επιλογή της να πορευτεί στη ζωή με την σύντροφό της Cydney Bernard και τους γιους της.
Μπορεί η ίδια να μην είχε κρύψει την σεξουαλική επιλογή της, όταν το 2007 μίλησε για την όμορφη “Cydney” που είχε στο πλευρό της στο “Women in Entertainment event”, ωστόσο χθες ήταν η πρώτη φορά που η Jodie μίλησε μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα εκπροσωπώντας τις επιλογές και τα δικαιώματα των gay κάνοντας το κοινό να δακρύσει.

Κερδίζοντας το βραβείο “Cecil B. DeMille Award” η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, τη δική της τρυφερή ιστορία, τα δυο πανέμορφα αγόρια της που είναι η προτεραιότητα στη ζωή της και την μητέρα της.
Από κάτω οι θεατές δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν, ο Mel Gibson προσπάθησε να της δώσει θάρρος σφυρίζοντάς της, ενώ οι γιοι της Charles και Kit χαμογελούσαν γεμάτοι υπερηφάνεια.

Δες το video:

Read More

And More