Dancing with the stars: Δες μέσα από φωτογραφίες όσα έγιναν στα παρασκήνια!

Μια βραδιά με πολλή χορό και ελληνική μουσική πραγματοποιήθηκε στο 9ο live του “Dancing with the stars” κατά τη διάρκεια του οποίου αποχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια έχασε στην αναμέτρηση με την Λάουρα Νάργες και αποχαιρέτησε το διάσημο show χορού, με μια εντυπωσιακή χορογραφία.
Τι έγινε όμως, στα παρασκήνια του διάσημου show χορού; Το TLIFE βρέθηκε πίσω από τις κάμερες και απαθανάτισε τους celebrities την ώρα της προετοιμασίας για το Live.

/

Αυτή τη φορά, εκτός από την Θωμαή Απέργη, που έμαθες πρώτη από το TLIFE για την εμφάνισή της, είδες να ξεδιπλώνει το χορευτικό της ταλέντο και η Κατερίνα Στανίση.

/

Στο πλατό όμως του Dancing επέστρεψε και ένας παλιός γνώριμος που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κρομμύδα. Ο ηθοποιός μπορεί να έχει αποχωρίσει από το show αλλά δεν έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τους συμπαίκτες του και μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί κοντά τους στο live μαζί με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη.
H έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήταν και η Ναταλία Γερμανού η οποία χάνοντας σε ένα παιχνίδι το πρωί στη δική της εκπομπή βρέθηκε να παρακολουθεί απο κοντά το live…

/

Δες φωτογραφίες:
Ζέτα Μακρυπούλια

/

Κέλλυ Κελεκίδου
/

Κάτια Δανδουλάκη

/

/

Νίκος Αναδιώτης
/

Ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη
/

Γκαλένα Βελίκοβα
/

/

Ηλίας Βρεττός, Κλώντια – Άννα Στόγια
/

Λάουρα Νάργες
/

Ντορέττα Παπαδημητρίου
/

Σπύρος Σούλης
/

Έλενα Παπαβασιλείου
/

Γιάννης Λάτσιος
/

Read More

And More