Ερωτικά σκάνδαλα και ναρκωτικά. Νέο βιβλίο- βόμβα για την A. Jolie!

Βιβλίο για το άγνωστο παρελθόν της Angelina Jolie ετοιμάζει ο Andrew Morton, προκαλώντας την οργή της διάσημης ηθοποιού. Ο γνωστός συγγραφέας αναφέρεται στο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά, τη ψυχιατρική κλινική αλλά και την προτίμηση της στους παντρεμένους.

Το βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, θα έχει τίτλο: “Angelina: An Unauthorised Biography” και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο Andrew Morton, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη βιογραφία της πριγκήπισσας Νταϊάνα έστρεψε τώρα την προσοχή του στην διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ και το παρελθόν της.

Μέσα στο βιβλίο αναφέρονται τα σκάνδαλα στα οποία είχε αναμειχθεί το όνομα της Angelina στο παρελθόν και έχουν σχέση με ναρκωτικά, ψυχιατρικές κλινικές καθώς επίσης και περιστατικά που ήθελαν την γνωστή ηθοποιό να έχει προσλάβει κάποιον για να την σκοτώσει.

Παράλληλα, ο διάσημος συγγραφέας αναφέρεται και στην ερωτική ζωή της… Μες στο βιβλίο του υποστηρίζει πως η σταρ του Χόλυγουντ θέλει να κάνει σχέσεις με παντρεμένους και μάλιστα, σημειώνει πως ήθελε τον Brad Pitt από τότε που ήταν με την Jennifer Aniston. Σύμφωνα με τον Morton, ο Pitt ήταν ένας από τους τρεις που είχε βάλει στο μάτι η γνωστή ηθοποιός. Οι άλλοι δυο ήταν ο Johnny Depp και ι Willem Dafoe…

Το επίμαχο βιβλίο θα φέρει σίγουρα μεγάλη αναταραχή στο ζευγάρι και έχει προκαλέσει ήδη τις αντιδράσεις της Angelina, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο, μετά και από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της σε γνωστό περιοδικό. Υπάρχει, ακόμη και ενδεχόμενο, αυτά τα περιστατικά να επηρεάσουν τη σχέση της με τον Brad Pitt…


Το εξώφυλλο από το βιβλίο του Andrew Morton!

Read More

And More