Ο Π. Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί την πρώτη του θεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια την Π. Βλαντή!

Το θέατρο ‘Αγγέλων Βήμα’ παρουσιάζει την πρωτοποριακή δραματική παράσταση ‘Frozen’ , μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρόταση στα δρώμενα της πόλης. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, που έχει υπογράψει κάποιες από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές – μεταξύ άλλων την “Ανατομία ενός εγκλήματος”, τη “10η Εντολή”, τον “Κόκκινο Κύκλο” και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» – ανεβάζει μία απαιτητική και ανατρεπτική παράσταση, στο πρώτο του θεατρικό σκηνοθετικό εγχείρημα.

Στο βραβευμένο – από τον σύνδεσμο ‘Theatrical Management Association’ – έργο της Bryony Lavery πρωταγωνιστούν η Παναγιώτα Βλαντή, ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρία Καλλιμάνη και ο Χρήστος Καπένης.

Το ‘Frozen’ αποτελεί μία σύγχρονη θεατρική παράσταση που θέτει σε πρώτο πλάνο το ψυχολογικό προφίλ ενός δολοφόνου και αναλύει σε βάθος την θλίψη, την εκδίκηση και τη συγχώρεση. Μέσα από μονολόγους που αλληλοσυνδέονται παρακολουθούμε την διαδρομή τριών διαφορετικών χαρακτήρων – τριών παγωμένων ψυχών – που συναντιούνται, εξελίσσονται και συγχωρούν μέσα από μία αιματηρή δολοφονία.

Μια μητέρα που το δεκάχρονο κοριτσάκι της, ως μια άλλη σύγχρονη ‘Κοκκινοσκουφίτσα’ έφυγε από το σπίτι για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ. Ένας ‘Κακός Λύκος’ γεμάτος τατουάζ που τα χάραξε ο ίδιος στο κορμί του όταν μεγάλωσε, αλλά και γεμάτος από αόρατες πληγές που του χάραξαν στην ψυχή άλλοι, όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Μια ‘Ερευνήτρια Ψυχών’ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξερευνήσει τη δική της παγωμένη ψυχή. Θα γίνει άραγε Αυτή ο κυνηγός που έδωσε τη λύση και έφερε τη σωτηρία στο παραμύθι; Και θα αρκέσει άραγε, ο δικός της ερχομός πάνω στο νήμα, για να επικρατήσει η όποια δικαιοσύνη ώστε να λιώσουν οι πάγοι και να δοθούν οι εξηγήσεις και οι λύσεις;

Σε ένα αφαιρετικό και ταυτόχρονα σκοτεινό σκηνικό, το ταλέντο του Πάνου Κοκκινόπουλου στην απόδοση των εγκληματικών πράξεων και την αληθοφανή σκιαγράφηση της προσωπικότητας των δολοφόνων αναδεικνύεται, παρουσιάζοντας στο κοινό μία παράσταση με βαθιά μηνύματα που αγγίζει την ψυχή.

Συντελεστές:
Έργο: FROZEN
Συγγραφέας: Bryony Lavery
Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα – Καλογήρου
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Κοκκινόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Καπενής

Παίζουν:
Παναγιώτα Βλαντή: Νάνσυ
Αντώνης Καρυστινός: Ραλφ
Μαρία Καλλιμάνη: Αγκνέτα
Χρήστος Καπενής: Δεσμοφύλακας

*Από 06 Φεβρουαρίου 2013 για 30 μόνο παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
(Τετάρτη & Σάββατο στις 18.00, Πέμπτη & Παρασκευή στις 20.00) στο Θέατρο ‘Αγγέλων Βήμα’:

Read More

And More