J. Bardem – P. Cruz: Περιμένουν δεύτερο μωράκι!

Για δεύτερη φορά φαίνεται πως περιμένουν τον πελαργό η Penelope Cruz και ο Javier Bardem. Το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζει αδελφάκι στο μικρό τους γιο Leo και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.
Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή, η Penelope διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο.

Η New York Post αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της Cruz, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, όπως και το περιοδικό Us Weekly αλλά και ο δικτυακός τόπος του τηλεοπτικού σταθμού E! Συγκεκριμένα, πηγή αποκάλυψε στο Ε! ότι η ηθοποιός είναι “περίπου τριών μηνών έγκυος”.
Πάντως οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν απάντησαν στις δημοσιογραφικές κλήσεις και δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο. Το κινηματογραφικό ζευγάρι από την Ισπανία, παντρεύτηκε το 2010, και έχει ήδη ένα παιδί τον Leo, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2011.

Η 38χρονη Cruz , κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το ρόλο της το 2008 στην κωμωδία “Vicky Cristina Barcelona”. Ο 43χρονος Javier Bardem κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού για το δράμα με τίτλο “No Country for Old Men” το 2007.

Read More

And More