Ένταλμα σύλληψης για τον Γ. Κιμούλη για χρέη 200.000 ευρώ στην εφορία!

Στο στόχαστρο της εφορίας έχει μπει γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης Γιώργος Κιμούλης που φαίνεται πως χρωστά 200.000 ευρώ στο Δημόσιο. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς που έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.
Ο ίδιος πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στη θεατρική παράσταση “Συνέντευξη” με την Δήμητρα Ματσούκα, ενώ έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ με τις θυελλώδεις σχέσεις του με πασίγνωστες πρωταγωνίστριες. Παρόλα αυτά, τα χρέη φαίνεται πως τον έχουν πνίξει το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί μέχρι και ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, η οικονομική αστυνομία άρχισε να τον αναζητά, προσπαθώντας να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Όπως διαβάζουμε και στην “Espresso”, χθες το πρωί, τον αναζήτησαν στην οικία του, αλλά και στο θέατρο που πρωταγωνιστεί, αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του. Ωστόσο, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο, να προσπάθησε τη χθεσινή μέρα να συγκεντρώσει το οφειλόμενο ποσό προς το Δημόσιο.
Δες το video του zappit:

Read More

And More