Κ. Λέχου – Μ. Στρατάκης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που προσπαθούν να κρατούν πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου και τον αγαπημένο της Μάνο Στρατάκη που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της Πέμυς Ζούνη στο θέατρο “Olvio”.
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρεμιέρα της παράστασης “Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια”, όπου βρέθηκαν και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Παύλος Τσίμας, η Ισαβέλλα Βλασιάδου, ο Πέτρος Ζούλιας και άλλοι.

/

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Πέμυ Ζούνη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Κώστα Φιλίππογλου και μας παραδίδουν μια σκληρή ιστορία για την αναζήτηση του έρωτα χωρίς όρια… με ένα νεοελληνικό έργο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το “Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια” του Θανάση Τριαρίδη.

/

Ένα θρίλερ ολέθρου και ταυτόχρονα μια ιστορία σπαρακτικού έρωτα, λυτρωτικής πίστης και θυσίας. Ή και μια τυφλή ακροβασία στο όρια του θεάτρου και στα όρια της ανθρώπινης κατάστασης, στο σκοτεινό μεταίχμιο του πιο ακραίου τρόμου και της πιο βαθιάς αγάπης.
Δες φωτογραφίες:

Πέμυ Ζούνη, Τάκης Σπυριδάκης
/

Παύλος Τσίμας, Πέμυ Ζούνη
/

Καίτη Τσίμα, Παύλος Τσίμας
/

Κατερίνα Λέχου
/

Εμμανουέλα Αλεξίου, Ισαβέλλα Βλασιάδου
/

Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος
/

Read More

And More