Suri Cuise: Βόλτα για cupcakes με τους παππούδες και την Κ. Holmes!

Άλλο ένα χατίρι της μικρής Suri πραγματοποιήθηκε! Με τη συνοδεία των παππούδων της (από την πλευρά της μητέρας της) και της Katie Holmes πήγε για γλυκό σε ένα ονομαστό μαγαζί της Νέας Υόρκης.

/
Φαίνεται πως η συμπεριφορά της μικρής Suri ήταν καλή και η μαμά της αποφάσισε να την επιβραβευσει πηγαίνοντάς την για cupcakes με παρέα τη γιαγιά, τον παππού, τις θείες και τα ξαδέρφια της! Εδώ κλείνει πονηρά το μάτι στο φακό κάνοντας με το χέρι της το σχήμα ενός cupcake!

/
Η Suri έδειχνε πολύ χαρούμενη για την προοπτική να φάει γλυκό αλλά και να ξεναγήσει το άλλο κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη (πιθανόν με μία από τις ξαδέρφες της).

/

Η Katie Holmes αποφάσισε να πάρει τους γονείς και τις τέσσερις αδελφές της που την επισκέπτονταν και να πάνε με τη μικρή Suri για γλυκό ώστε να ξεχάσει τις πίκρες της: το ότι το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί κατέβηκε άδοξα λόγω χαμηλής προσέλευσης και η σειρά ρούχων της πάτωσε και δεν θα εμφανιστεί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης!
(στο βάθος διακρίνεται ο πατέρας της Katie, δικηγόρος διαζυγίων που συμβούλεψε την κόρη του στο πολυθρύλητο διαζύγιό της με τον Tom Cruise).

/
Η Katie διατηρεί πολύ στενές επαφές με τη μητέρα της και τις 4 αδελφές της, οι οποίες την επισκέφτηκαν στη Νέα Υόρκη και φυσικά βγήκαν βόλτα για καφέ και ψώνια (εδώ με τη μητέρα της και μία από τις αδελφές της).

Read More

And More