Ευγενία Νιάρχου:”Δεν μου αρέσει η ταμπέλα της κοσμικής¨

“Δεν μου αρέσει η ταμπέλα της κοσμικής, η ζωή μου, τα όνειρα μου και οι στόχοι μου είναι εντελώς διαφορετικοί από όλων αυτών!” δηλώνει η Ευγενία Νιάρχου στην ιταλική έκδοση της Vogue.

Η φωτογράφιση έγινε στο Παρίσι σε ένα νεοκλασικό κτίριο του Παρισιού. Η ατμόσφαιρα αποπνέει μυστήριο και γοητεία όπως ακριβώς και η Ευγενία. Στα 24 της χρόνια έχουν ξοδευτεί πολλοί τόνοι από μελάνι για να αποτυπωθούν ιστορίες, εικασίες και αστικοί μύθοι γύρω από το όνομα της. Πρόκειται για ένα ρομαντικό, εύθραστο πλάσμα που γεννήθηκε υπό το βάρος μιας μεγάλης κληρονομιάς, μια κληρονομιάς που συνοψίζεται σε 7 γράμματα Ν Ι Α Ρ Χ Ο Σ. Ο μεγάλος αντίπαλος τους Αριστοτέλη Ωνάση, ο χρυσός άνδρας της ναυτιλίας, ο Έλληνας Κροίσος Σταύρος Νιάρχος της κληροδότησε εκτός από την περιουσία του, ένα όνομα που την φέρνει πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των ψιθύρων.

Η Ευγενία μιλάει για τη σχέση της με την Ελλάδα: “Αποφάσισα να αφιερωθώ στα ταξίδια, να μαζέψω αισθήσεις, αναμνήσεις και να εμπνευστώ από πολιτισμούς. Δεν ανήκω σε έναν τόπο. Από την πατρίδα της οικογένειας, την Ελλάδα, αγαπώ το φως, την ιδέα μιας παραδοσιακής ζωής που συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα, τη θάλασσα και τον γαλάζιο ουρανό.Όμως η πόλη με την οποία είμαι περισσότερο συνδεδεμέη είναι το Παρίσι όπου πέρασα την παιδική και εφηβική μου ηλικία. Όταν λείπω πολύ καιρό από το Παρίσι έχω πάντα την επιθυμία να επιστρέψω εκεί. Είναι μια πόλη που με γοητεύει και μου δίνει την αίσθηση ότι με ε΄χει αρπάξει στα δίχτυα της αποπλάνησης. Και η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη που αγαπώ. Μια μητρόπολη που διαρκώς μεταλάσσεται.”

Δες στο Τlife το backstage της φωτογράφισης της Ευγενίας Νιάρχου.

Read More

And More