Γ. Κιμούλης: Ελεύθερος αφού εξαγόρασε την ποινή του. Είχε συλληφθεί χθες βράδυ

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης για παραβίαση του νόμους περί ακάλυπτων επιταγών.
Ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Γιώργος Κιμούλης συνελήφθη χθες στο θέατρο Αθηνών περίπου στις 10 το βράδυ. Ο γνωστός ηθοποιός οδηγείται στον εισαγγελέα. Η απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του ήταν καταδίκη 15 μηνών για ακάλυπτες επιταγές.

Ο ίδιος που πρωταγωνιστούσε αυτήν την περίοδο στην παράσταση “Συνέντευξη” με την Δήμητρα Ματσούκα ήταν άφαντος στο θέατρο τις τελευταίες μέρες καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό και να το καταβάλει στην εφορία. Ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όλο το Σαββατοκύριακο έκανε αγώνα δρόμου για να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, με επιστολή του έδωσε πριν δυο μέρες τη δική του απάντηση για το ένταλμα σύλληψης, στέλνοντας επιστολή, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά. “Η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Είναι άγριος βιασμός, όταν αναγκάζεσαι να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω”.

Read More

And More