Τεστοστερόνη και σύριγγες βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους!

Αποκαλυπτικά είναι όσα κατέθεσε νωρίτερα ο αστυνομικός ο οποίος ερεύνησε τον τόπο του εγκλήματος, Χίλτον Μπόθα.

Όπως είπε, στο σπίτι του Πιστόριους βρέθηκαν δυο μπουκάλια με τεστοστερόνη και σύριγγες. Επίσης επικαλέστηκε μαρτυρία γείτονα του Πιστόριους σύμφωνα με τον οποίο από τις 2 έως τις 3 τη νύχτα άκουσε φωνές από το σπίτι του αθλητή σα να τσακώνονται κάποιοι. Είπε επίσης ότι ποτέ ο Πιστόριους δεν είχε κάνει καταγγελία για απειλές για την ζωη του όπως είπε ο ίδιος στην απολογία του. Αντίθετα είχε απειλήσει ένα πρώην ποδοσφαιριστή ότι θα του σπάσει τα πόδια.

Περιγράφοντας την διαρρύθμιση του μπάνιου εξήγησε ότι η λεκάνη της τουαλέτας είναι στην αριστερή πλευρά. Ο Πιστόριους πυροβόλησε διαγώνια μέσω της πόρτας του μπάνιου.

Όμως, τα τραύματα της Ρίβα Στέενκαμπ ήταν όλα στην δεξιά της πλευρά. Αυτό σημαίνει, είπε ο αστυνομικός, ότι η Ρίβα προσπαθούσε να καλυφθεί και δεν καθόταν στην λεκάνη του μπάνιου!

Είπε επίσης ότι κανένα από τα κινητά που βρίσκονταν στο σπίτι δεν χρησιμοποιήθηκαν για να καλέσουν την αστυνομία.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά το έγκλημα, ο Πιστόριους και η οικογένειά του προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του στο εξωτερικό, ενώ ο αδερφός του πήγε με κλειδαρά στο σπίτι και προσπάθησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε σε ένα usb τους αριθμούς των λογαριασμών.

Ο Οσκαρ Πιστόριους ξεσπάει και σήμερα συνεχώς σε κλάματα. Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More