Δεν τον γνώρισαν τα παιδιά του!

Τα δυο μικρότερα μέλη της οικογένειας Jolie-Pitt, δεν αναγνώρισαν τον πατέρα τους, όταν μια μέρα επέστρεψε στο σπίτι, χωρίς μούσι και με ξανθά μαλλιά!

Ο 46χρονος ηθοποιός, δημιούργησε σύγχυση την μικρή Vivienne και τον Knox, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ποιός ήταν “ο κύριος” που μπήκε στο σπίτι τους! ” Η Vivienne και ο Knox ήταν πολύ μικρά όταν ο Brad άρχισε να αφήνει μούσι, κι έτσι δεν τον θυμόντουσαν”, δηλώσε φίλος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την ημέρα που ο Brad “μεταμορφώθηκε”, λίγο πριν φύγει από το σπίτι είχε φιλήσει και αγκαλίασει τα παιδιά. Επιστρέφοντας 3 ώρες αργότερα από το κομμωτήριο, τα δίδυμα έφυγαν μακριά του φωνάζοντας. Έτρεξαν στη μαμα Jolie και την ρώτησαν ποιος είναι αυτός “ο κύριος” και απαιτούσαν να γυρίσει πίσω ο μπαμπάς τους!

Βέβαια, δεν άργησαν να συνηθίσουν τη νέα εμφάνιση του πατέρα τους. Πρόσφατα, Jolie και Pitt αφιέρωσαν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους, όταν πήγαν οικογενειακώς στη Μόσχα και την Ιαπωνία για την προώθηση της νέας ταινίας της Angelina με τον τίτλο “Salt”.

Read More

And More